Over ons

Welkom bij Playlaan.nl, waar we geloven dat de verbeelding van kinderen onbegrensd is. Bij ons vind je speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook de fantasie van kinderen prikkelt en uitnodigt tot creativiteit en ontdekking. Wij geloven dat open-ended play essentieel is voor de ontwikkeling van kinderen en daarom bieden we een uitgebreide selectie van speelgoed aan dat kinderen uitnodigt om te verkennen, te bouwen, te creëren en te ontdekken.

Onze speelgoedwinkel is geïnspireerd door de Montessori- en Waldorf-pedagogiek, waar open-ended play en creativiteit centraal staan. Wij streven ernaar om speelgoed aan te bieden dat duurzaam, veilig en van hoge kwaliteit is, en dat kinderen uitdaagt om hun eigen verbeelding te gebruiken. Wij geloven dat speelgoed niet alleen vermaakt, maar ook educatief kan zijn en bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen.

Onze missie is om ouders te helpen speelgoed te vinden dat niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van hun kinderen. We streven ernaar om ouders te inspireren en aan te moedigen om hun kinderen te laten spelen op een manier die hun nieuwsgierigheid en verbeelding stimuleert en hun zelfvertrouwen en onafhankelijkheid vergroot.

Bij Playlaan.nl vinden we het belangrijk om kwalitatief hoogwaardig speelgoed te bieden dat is gemaakt van duurzame materialen en veilig is voor kinderen om mee te spelen. We werken samen met gerenommeerde merken en fabrikanten die dezelfde normen en waarden delen als wij en die hun producten met zorg en aandacht maken.

We geloven dat spelen een belangrijk onderdeel is van de kindertijd en we zijn toegewijd om ouders te helpen hun kinderen te laten spelen op een manier die bijdraagt aan hun groei en ontwikkeling.